Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir semtının kategorik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye intibak ve mütenasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Iş müstacel çıkış kapıları olduğu çağ insanoğluın kullanım odaklı en lüks sordukları sual acil çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çhileışan yahut eğleşme fail kişilerin kapıların bünyeldığı malzeme ile müteallik görünürde bir sorunu olmaz.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize teklif verememekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını yangın kapısı önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, henüz zait ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün takip fail bir firmayız.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Bapnın bedii yapısı ve istem edilen aksesuarların kullanmaı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page